Opleiding Kleurstylist

De opleiding Kleurstylist omvat 20 lessen met video’s, persoonlijke en online begeleiding. Stap voor stap neem ik je mee in de wereld van kleur. Elke week staan er twee nieuwe lessen en leuke opdrachten voor je klaar. Met video’s waarin alles helder wordt uitgelegd. Aangevuld met zowel online als offline begeleiding. Je kunt starten wanneer het jou uitkomt.

Wat kun je verwachten ?

 • Lesstof

  Je leert je de 6 kleurtypes: lente, zomer, winter, herfst, koel en warm herkennen en adviseren, leuke kleurcombinaties maken en over haar, make-up en kleurmaterialen.

 • Opdrachten

  20 modules met opdrachten zodat je de lesstof goed onder de knie krijgt.

 • Video's

  20 video’s waar ik jou wekelijks begeleid.

 • Begeleiding

  Persoonlijke begeleiding per mail, Zoom of telefoon en ongelimiteerde toegang tot de gratis Masterclasses.

 • Boek

  Het boek: ‘Mooi met Kleding’ met daarin foto’s, kleurschema’s en analyses van de 6 belangrijkste kleurtypes.

 • E-Boek

  Het Hi Style e-boek: ‘Secret Styling tips van ervaren stylist’.

Impressie video’s Professioneel Kleurstylist

De 3 verschillende pakketten

Ben je geïnteresseerd ? Informeer naar de mogelijkheden en tarieven. Neem telefonisch contact op of per mail. Je bent uiteraard ook van harte welkom in de studio in Rotterdam.

Inmiddels geef ik 25 jaar kleurtrainingen en leid ik stylisten, docenten, coaches en geïnteresseerden (particulieren) tot kleurenanalist. Na al die jaren vind ik het nog steeds magisch wat kleur doet. Kleur is niet meer weg te denken. Het wordt door professionals op allerlei vlakken omarmd. Of je nu visagist, stylist, kapper of iets anders met uiterlijk of mode doet, het kiezen van een kleur is onoverkomelijk. Kleurkennis zorgt ervoor dat je beter kunt adviseren en verkopen.

Online en offline ondersteuning

Het unieke aan dit programma is dat er naast het online gebeuren diverse mogelijkheden voor persoonlijk contact is aangevuld met praktijklessen en gratis masterclasses. Je kunt dit invullen op een manier die bij jou past en aansluit bij je mogelijkheden.

 • Stap voor stap uitleg kleuradvies

  Met of zonder kleurdoeken

 • Inzenden

  Opdrachten kun je inzenden per mail waarna deze worden nagekeken en retour gemaild.

 • Gratis Masterclass

  En elke 3 maanden is er een gratis Masterclass cq proefles waarvoor je je gratis kunt aanmelden. Tijdens deze les beantwoord ik vragen en geef ik demonstraties.

 • Praktijklessen

  Als je voor het Premium pakket kiest, zijn er 2 praktijklessen.

Je kunt online, telefonisch en persoonlijke vragen stellen. De eventuele praktijkdagen vinden plaats op dagen die jou uitkomen. 

Meld je aan voor de gratis Masterclass

Klik hier

Wil je meer lezen over kleurtrainingen?

De sjaalset omvat 12 belangrijke kleuren om mee te analyseren zoals goud en zilver, zwart en bruin, koraal en fuchsia. De complete set (waar ik zelf mee werk) bevat 72 sjaals. Je kunt later alsnog de sjaalset met 60 kleuren uitbreiden. Zo kun je alvast experimenteren en ervaren of het bevalt. Je kunt ook met pakket A starten en later bekijken of je de sjaals wilt bestellen of de praktijklessen wilt volgen.

Merel