Personal Styling is de laatste jaren heel populair geworden. Niet zo gek want de keuze in winkels en webshops is gigantisch. Wil jij ook leren hoe je vrouwen er mooi uit kunt laten zien? Tijdens deze opleiding leer je een goede figuuranalyse te maken en kledingadvies en leuke stylingtips te geven. Je kunt hierna workshops geven, kasten organizen of mee gaan winkelen.

Maar vooral.. Een kledingadvies brengt lijn in je garderobe en aankopen. Het zorgt ervoor dat je als klant weet waar je op moet letten als je kleding koopt. Leuke combinaties maken gaat vanzelf.
Online styling kleding rek trendy stylist Professioneel Styletraining
Als je eenmaal weet waar je op kunt letten, wordt kleding kopen
en combineren zo veel leuker!

Wat kun je verwachten?

Tijdens de online stylingopleiding kun je de informatie op verschillende manieren tot je nemen.
Lessen, opdrachten en video’s zijn naadloos op elkaar afgestemd.
Je kunt alles in je eigen tijd lezen en bekijken.
Je bepaalt zelf of je deel wilt nemen aan de Masterclasses in Rotterdam.

Kleding
die goed
staat
wordt
met veel
plezier
gedragen

De keus is gigantisch. Winkels worden dagelijks bevoorraad en websites staan bomvol met allerlei leuke kleding in verschillende kleuren en stijlen. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te koop. Kortom kiezen is er niet eenvoudiger op geworden. De behoefte aan kennis en goede informatie is groot.

Hoe staat het bij mij? Dat is de grote vraag. Maar ook: “Waar moet ik op letten als ik kleding koop?” Maar ook: “Ik wil zo graag iets anders proberen maar als ik eens gek doe, blijft het alsnog in de kast hangen”. Met de juiste adviezen koop je kleding die je graag en veel draagt. Naar je werk maar ook naar een feestje of de voetbal van je kinderen kunt. Een stijladvies brengt lijn in je garderobe en helpt miskopen te voorkomen.

Het zorgt ervoor dat je als klant weet waar je op moet letten als je kleding koopt. Leuke combinaties maken gaat vanzelf. Geen standaard riedeltjes maar leuke, op maat gemaakte stylingadviezen die aansluiten bij de smaak en het figuur van de klant. Maar het allerleukste is dat de klant er lol in krijgt.

Tijdens de online Professioneel Stylingtraining leer je stap voor stap de kracht van kleding kennen. Allereerst leer je een goede figuuranalyse te doen. Het maakt namelijk veel uit of je een O- of een A-figuur hebt of dat je lang of klein bent. Daarnaast leer je alles over kleding: het effect van vorm, kleur, stof, dessin, belijning, combinaties en hoe je die het beste kunt inzetten zodat je haar mooie delen kunt accentueren en haar mindere verdoezelen.

Als laatste leer je meer over het maken van leuke combinaties, ofwel styling. Het totale plaatje waarbij je persoonlijkheid, beroep maar ook smaak en gelegenheid in verwerkt. Dat is voor elke vrouw anders: bij de ene vrouw staan sjaals en kettingen weer geweldig bij de ander kun je beter de benen accentueren met fraaie schoenen of korte rokken. Zo krijgt elke vrouw, jong of oud, een persoonlijke signatuur look waar ze telkens op terug kan vallen.

Tips omtrent het maken van leuke combinaties…

De 2 verschillende pakketten

Ben je geïnteresseerd ? Informeer naar de mogelijkheden.
Neem telefonisch contact op of per mail. Je bent uiteraard ook van harte welkom in de studio in Rotterdam.

Basic

PAKKET AOnline modules

Boeken

Bondige sheets

Video’s

Begeleiding

€ 950 incl. btw

Premium

PAKKET BOnline modules

Boeken

Bondige sheets

Video’s

Begeleiding

2 praktijkdagen met modellen

€ 1.495 incl. btw

Inclusief persoonlijke begeleiding en de gratis Masterclasses waar je je onbeperkt voor kunt aanmelden.

Wil je meer lezen over personal styling?

Een kledingadvies
brengt lijn
in je garderobe en aankopen. Het zorgt ervoor dat je als klant weet waar je op moet letten als je kleding koopt. Leuke combinaties maken gaat vanzelf. Geen standaard riedeltjes maar leuke, op maat gemaakte stylingadviezen die aansluiten bij de smaak en het figuur van de klant. Maar het allerleukste is dat de klant er lol in krijgt.
Online styling stylist model gelukkig lachen Professioneel Styletraining

Wil je Personal Stylist worden?

Je kunt vandaag nog starten.

Neem ook eens een kijkje op Hi Style

P.S. Welke stijl vind jij leuk? Elke vrouw heeft niet één stijl maar een combinatie van stijlen. Als het goed is klopt het bij wie zij is en wil zijn. Het uiterlijk in balans met de beste kleuren, vormen en combinaties. In een stijl die bij haar past en waar zij zich thuis voelt.
Online stylist winter zomer kleding Professioneel Styletraining
Dat is vaak een mengelmoes van stijlen en looks. Zoals vrouwelijk met stoere elementen of een kleurrijke klassieke stijl. Deze foto’s laten zien dat ik ook niet één look heb. Maar er zit wel een duidelijk lijn in: vrouwelijk, no no-nonsense met twist. Dit kan een bijzondere kleur zijn of print of een bijzondere accessoire. Ik voel me niet prettig in ordinaire of hele drukke kleding. Dat wil niet zeggen dat ik drukke prints bij anderen ook niet mooi vind. Als het past bij de persoon kan van alles leuk zijn.
Wat staat het mooist? Zelf vind ik het allemaal leuk. Het past bij mijn hartvormige figuur. Bij mijn kleurtype (Lente) en bij mijn smaak en persoonlijkheid. Wanneer je je mogelijkheden kent, kun je er met veel plezier mee spelen en er dingen uitpikken die bij je passen. Kleding waarvan je denkt: Yes, dit ben ik! Maar misschien denk jij er anders over. Over smaak valt niet te twisten!
Online stylist coach zakenwereld Professioneel Styletraining
Over smaak valt niet te twisten!

BestellenTotaal