Ben jij ook nieuwsgierig naar welke kleding het beste bij jou staat? Bij je figuur en je bij je stijl? Je hebt vast een paar favorieten die goed staan. Maar er is genoeg dat je leuk vindt maar niet goed staat. Waar ligt dat nu aan?

Waar begint het?

Het begint bij het goed leren kennen van je figuur. Welke kleuren, stoffen, modellen, prints, accessoires en alles wat erbij hoort het beste bij je lichaamsvorm en lengte passen.

Met het online kledingadvies Style yourself krijg je inzicht in je figuurtype en persoonlijke stylingtips

 • Welke kleding leuk staat bij je uiterlijk

  maar ook bij je persoonlijkheid. Als je dat eenmaal weet wordt winkelen een stuk leuker en zo veel interessanter.

 • Je kunt gericht winkelen, zowel online als offline.

  In een handomdraai creër je leuke sets en weet je welke trends iets voor je zijn en welke je beter aan je voorbij kunt laten gaan.

 • Je ontvangt handige stylingtips

  die je keer op keer kunt gebruiken zodat combineren gemakkelijker wordt. Je leert wanneer een set “af” is en wat je kunt toevoegen als het een tikkeltje te saai is.

De meeste vrouwen hebben een paar looks die goed staan. Maar soms heb je weleens zin in iets anders, maar als je dat dan probeert, valt het soms een beetje tegen. Jammer, want als je weet waar je op kunt letten, kun je vooraf bepalen of een trend iets of je is of niet.

Een persoonlijke online kledingadvies helpt je goede keuzes te maken passend bij je figuur. Aangevuld met tips omtrent het maken van leuke combinaties.

De aanpak is vrij eenvoudig: nadat je een ingevuld vragenlijstje en enkele foto’s hebt geüpload, maken we een afspraak voor een videochatsessie van een half uur. Ik geef je direct tips omtrent je figuur en je kunt je vragen stellen over bepaalde kleding, merken of stijlen. Het klinkt wellicht gek om dit online te doen, met de nieuwe digitale ontwikkelingen is dit niet alleen vrij eenvoudig, het is ook nog eens hartstikke leuk.

Kleding die je mooi staat, draag je doorgaans vaker en met veel plezier. Het kennen van je figuur helpt je tijdens het winkelen en aankleden.

Lukraak kopen wat je mooi en leuk vindt, geeft een rommelig geheel dat zich minder gemakkelijk laat combineren. Zo kan het gebeuren dat je ondanks een volle kast het gevoel hebt dat je ‘niets hebt om aan te trekken’. Het Style Yourself-programma leert je wat jou mooi staat en bij je figuur past. Zodat je gericht kunt winkelen en een garderobe op kunt bouwen die je met veel plezier draagt.

Het kennen van je figuur, je eigen stijl en weten hoe je leuke sets combineert, geeft rust. Zo kun je een basisgarderobe opbouwen waar je telkens op terug kunt vallen. Een of twee nieuwe dingetjes erbij en je hebt weer een paar nieuwe looks. Zo kun je je budget spreiden en spaar je tegelijkertijd het milieu.

Pakket

 • Style Yourself
 • Intake
 • Figuuranalyse
 • 30 minuten sessie
 • Extra tips per mail
 • € 199
Koop hier

Wil je meer informatie over kleur- en stylingadvies?

Wil je alvast aan de slag?

Vul dan de Stijltest in. In 10 prikkelende vragen maakt duidelijk waar je tevreden over bent en waar je wel wat meer over kunt leren.

Gratis E-Book

Met deze 12 Tips help ik je betere keuzes maken zodat je moeiteloos een leuke garderobe opbouwt die met je meegroeit.

Download hier
Merel