Ben jij ook nieuwsgierig naar welke kleding het beste bij jou staat? Bij je figuur en je bij je stijl? Je hebt vast een paar favorieten die goed staan. Maar er is genoeg dat je leuk vindt maar niet goed staat. Waar ligt dat nu aan?

Waar begint het?

Het begint bij het goed leren kennen van je figuur. Welke kleuren, stoffen, modellen, prints, accessoires en alles wat erbij hoort het beste bij je lichaamsvorm en lengte passen.

Middels de online workshop Style yourself krijg je inzicht in je figuurtype en je do’s & don’ts

  • Welke kleding leuk staat bij je uiterlijk

    maar ook bij je persoonlijkheid. Als je dat eenmaal weet wordt winkelen een stuk leuker en zo veel interessanter.

  • Je kunt gericht winkelen, zowel online als offline.

    In een handomdraai creër je leuke sets en weet je welke trends iets voor je zijn en welke je beter aan je voorbij kunt laten gaan.

  • Je ontvangt handige stylingtips

    die je keer op keer kunt gebruiken zodat combineren gemakkelijker wordt. Je leert wanneer een set “af” is en wat je kunt toevoegen als het een tikkeltje te saai is.

De meeste vrouwen hebben een paar looks die goed staan. Maar soms heb je weleens zin in iets anders, maar als je dat dan probeert, valt het soms een beetje tegen. Jammer, want als je weet waar je op kunt letten, kun je vooraf bepalen of een trend iets of je is of niet.

Er is zoveel diversiteit met trends die zich in rap tempo opvolgen. Super leuk natuurlijk. Maar het is er niet gemakkelijker op geworden. Het is ondoenlijk om te winkelen zonder plan.

Ongemerkt ben je zo een paar uur verder voordat je iets leuks hebt gevonden. Tenminste als je wilt investeren in een garderobe die werkelijk wat voor jou doet en waarmee je eindeloos kunt spelen.

Een eigen stijl is geen luxe. Het brengt rust. Daarbij kun je je budget gemakkelijker beheren. Maar het belangrijkste is dat het je plezier brengt. Te genieten van al dat moois dat er te koop is.

Lukraak kopen wat je mooi en leuk vindt, geeft een rommelig geheel dat zich minder gemakkelijk laat combineren. Als er geen lijn in je garderobe zit, mis je overzicht en doe je regelmatig

miskopen omdat het nergens bij past. Zo kan het gebeuren dat je ondanks een volle kast het gevoel hebt dat je ‘niets hebt om aan te trekken’. Als je een duidelijke stijl voor ogen hebt, laat je je minder verleiden en zorg je voor een stabiele factor die alle trends overleeft. Als je hiervan bewust bent, koop je kleding die je graag draagt.

Ook professioneel gezien is het handig om jezelf duidelijk te profileren. We zijn steeds zichtbaarder geworden vanwege de digitale wereld en sociale media. Dan is het wel zo fijn als je presentatie een positieve bijdrage levert.

Styling is een spel. Als je het spel kent zal je merken dat combineren vanzelf gaat. Ik wil je vooral leren hoe leuk het kan zijn als je het spel kent. Het is een handig om een bepaalde basis te hebben waar je keer op keer mee kunt spelen. Één of twee nieuwe dingetjes erbij en hup je hebt weer een paar nieuwe looks. Zo kun je je budget spreiden en spaar je tegelijkertijd het milieu. Minder is meer.

Wil je meer informatie over kleur- en stylingadvies?

Wil je alvast aan de slag?

Vul dan de Stijltest in. In 10 prikkelende vragen maakt duidelijk waar je tevreden over bent en waar je wel wat meer over kunt leren.

Gratis E-Book

Met deze 12 Tips help ik je betere keuzes maken zodat je moeiteloos een leuke garderobe opbouwt die met je meegroeit.

Download hier
Merel